(0413) 352950
23-05-2018 - Sfeerimpressie 2018
19-04-2017 - nieuw interieur 2017
22-10-2014 - Sfeer impressie
15-11-2011 - feest 5 jarig jubileum 12 november
19-10-2008 - 2 jarig bestaan Santorini

Tijdens onze weekendjes-weg gaan we altijd uit eten. Bijna altijd zit daar een bezoek aan de lokale Griek bij. Zo hebben we in het hele land al tientallen “Grieken” bezocht. En nooit valt het tegen, al zijn er natuurlijk kwalitatieve verschillen.
Omdat het inmiddels onze ervaring is dat een Griek – waar dan ook – op zaterdag goed bezet is, vrijdag even langs gelopen om te reserveren. We werden vriendelijk te woord gestaan. We wilden graag een “nisje” en dat was geen probleem.
Veel Griekse restaurants hebben vergelijkbare namen, maar een Santorini waren we nog nooit tegengekomen. Niet belangrijk, maar toch opvallend.
Van buiten lijkt het niet zo’n groot restaurant, maar schijn bedriegt. Het pand is smal, maar loopt diep door.
Verzorgde inrichting, bescheiden Griekse muziek op de achtergrond. Het voelt kleinschalig aan, wat prettig is. Voldoende privacy en goede akoestiek: ook toen de zaak vol zat was er geen lawaai. Bediening loopt gestroomlijnd en is plezierig.

Het motto van het restaurant is: “Bij ons eet je niet, bij ons tafel je”. Wij vinden dat altijd belangrijk: op je gemak kunnen zitten.

En dan, last but not least, het eten..
Gelukkig een welkomst-ouzo van het huis (dat vinden we een must bij een Griek, maar niet overal gebeurt het en dan is het toch een teleurstelling). Een lekker flesje retsina. Karaf water erbij was geen probleem. De schotels werden sfeervol opgediend. Zelf had ik mixed grill: goed bereid en zeer mals vlees: prima.
Ook de nagerechten zagen er leuk uit (het oog wil ook wat) en smaakten uitstekend.
Kortom: een prima Grieks restaurant dat ik van harte aanbeveel.